Tools to love life

Levensveranderende Tools om meer te bereiken zonder jezelf te verliezen. Waarmee jij het leven leert te leven waar JIJ van houdt.

wil je toegang tot mijn volledige kennis(bank)?Alles wat ik geleerd heb en alles wat ik ken?

In de afgelopen 14 jaar heb ik veel tools en kennis opgedaan, die ik met deze serie voor jou beschikbaar wil stellen. Ben jij iemand die graag het heft in eigen handen neemt dan is deze serie speciaal voor jou gemaakt.

Geld

Vrouwen Business

Business

Omgaan met Narcisme

Narcisme

Tools to love life

Familie

Seks

Creatrix en Transformologist

HSP

Body

Spiritualiteit vrouwen

Spiritualiteit

Reset en Release Tamara Stegeman

Energie

Burn out

Binnenkort beschikbaar

10 video's voor € 247,-. Schrijf je hier alvast vrijblijvend in en kom op de wachtlijst:

Jij bent een echte liefhebber van persoonlijke ontwikkeling en vind het heerlijk om lekker aan jezelf te werken. Je wordt geïnspireerd door tools en tips en gaat daar lekker mee aan de slag. Je bepaalt zelf wanneer je klaar bent voor de volgende stap of thema en krijgt onbeperkt toegang tot deze levens omvattende serie. Aan alle thema’s is gedacht.

Ben je klaar met blokkades in je cashflow- of wil je nu echt doorbreken in Business zonder Burn-out te gaan. Wil je je ontdoen van killing relaties in de liefde of erger zelfs in families?

Ben je een gevoelsmens en probeer je je voor te doen als een stoer wijf en kun je knallen en hogere golven de baas? Weet dan dat ik je graag op een zachte maar krachtige manier mee wil nemen op een flow die je als vanzelf mee gaat nemen naar Vrijheid en Authentiek zelfzijn.
Creatrix Transformologist

Tamara Stegeman

Mijn naam is Tamara Stegeman – moeder van 2 kinderen en oma van 1 kleindochter. In mijn leven van nu 47 jaar ben ik door veel beproevingen heen gegaan en voelde ik mij meermaals opgebrand- seksueel geblokkeerd en bankroet gedurende vele jaren. Inmiddels geniet ik echt van het leven – voel ik me niet alleen rijk met mijn man en gezin maar ben ik ook bijna financieel onafhankelijk. Ik ben een Creatrix Transformologist®. Een expert in het tackelen en opschonen van (oude) programma’s in het onderbewuste die ontstaan zijn in het leven van vrouwen, ik help hun deze programma’s te Resetten en Releasen.

met deze zeer uitgebreide box vol met tools leer jij het leven te leven waar jij van houdt.

Stel je voor hoe ondernemen zou zijn zonder financiële beperkingen- zonder tijdsproblemen en vooral vanuit jouw flow. Jouw lichaam wacht op toelating. Toelating wie jij bent met alles zonder jezelf fout te maken. Je bent al heel en compleet. Ik bied je tools om meer te bereiken zonder jezelf nog eens te verliezen.

Binnenkort beschikbaar

10 video's voor € 247,-. Schrijf je hier alvast vrijblijvend in en kom op de wachtlijst:

Heb jij het lang genoeg zelf geprobeerd en ben je klaar voor diepgaande transformatie die blijvend is, boek dan nu een transformatiecall om te zien of jij klaar bent voor blijvende resultaten.