Tamara
Stegeman

Creatrix transformologist

Ik was er klaar mee

Wanneer het leven voor een deel voltooid is kom je waarschijnlijk waar ik ook geweest ben. Futloos, leeg en een gevoel van verveling, niet serieus genomen worden en een knagend gevoel van – en nu dan? ..Blijft het zo?

Ik was er echt HELEMAAL KLAAR mee. Ik vond er echt geen ruk meer aan toen ik begon met overgangsklachten en mijn eerste kleinkind zich aandiende. Nog maar net uit de kinderen voor mijn gevoel en de volgende ronde kwam. Ik was op! Ik wou helemaal niet nog een nieuwe ronde doorgaan. Ik was net bij mijn kinderen vandaan gegaan om op adem te komen en mijn eigen leven te beginnen.

Mijn leven was een flop. Geen geld om te vertrekken, zoveel geïnvesteerd in persoonlijke ontwikkeling, geen puf om te gaan en angst voor snelwegen. Mijn lichaam misbruikt en uitgeput en een brein dat op ontploffen stond. Ik dacht echt dat ik weldra kon worden opgenomen op een psychiatrische afdeling. Ik belde mijn huisarts om te vragen of ik nog wel mentaal gezond was. Mijn diepste wens en vraag aan mezelf was of ik zou weggaan om nooit meer terug te hoeven komen.

In de afgelopen 25 jaar ben ik enorm gegroeid. Ik begon mijn persoonlijke ontwikkeling in 2007 en leerde over het ego en bewustzijn. Ik deed mee aan een familieopstelling (founders  zijn mannen: “Bert Hellinger en Frans Rupert”). Ik leerde dat ik uit een familie kom waar veel kinderen dood geboren waren en/of met een miskraam niet tot wasdom zijn gekomen. Ik had als klein meisje altijd al fascinatie en angst voor de dood en leerde nu dat ik me erg verbonden voel met de gestorven kindjes. Ik had bedacht dat ik wel voor hun zou blijven zorgen. Ook als dat betekende dat ik dan niet echt kon leven. Ik healde mijn pijn en verbrak de beloftes die ik maakte en besloot toen dat ik zelf ook systeemtherapeut wilde worden. Zo kon ik mensen helpen het Leven te kiezen terwijl wel leven.

"en besloot toen dat ik zelf ook systeemtherapeut wilde worden".

Ik zag wel heel duidelijk 1 gebrek aan dit soort werk. Er was geen nazorg geregeld. Tijdens de sessies wordt er enorm veel opengetrokken, emoties komen bloot te liggen en daarna moet je het toch echt thuis zelf gaan doen. Ik besloot Coach te worden om nazorg te kunnen leveren. Ik besloot ONLINE coach te worden zodat ik geen auto hoefde te rijden. Want eerlijk is eerlijk ik had RIJANGST ontwikkeld (lees: mezelf vooral kleinhouden in mijn eigen veilige bubbel). We zijn echt briljant in het bedenken van weerstanden om onszelf “veilig” te laten voelen.

Ik had nu geleerd over emoties- families en online zaken. Ik vond dat het lichaam nu ook an de beurt mocht komen en ook mijn eigen brein mocht gaan Releasen. Zo werd Reset en Release geboren. Ik leerde de tools en technieken van Access Consciousness- (founder 2 mannen Garry Douglas en Dain Heer). Ik was zeer succesvol als Facilitator en werkte me op tot Certified Facilitator en mocht meer dan 600 deelnemers in mijn classes verwelkomen- ik heb meer dan 1000 mensen behandeld en voelde me on top of the world. Maar ook nu kwam weer het moment dat ik naar huis mocht en ook mijn klanten en die moesten het thuis zelf gaan oplossen.

"Zo werd Reset en Release geboren".

In hun mind was er wel één en ander veranderd en ook de energie was veranderd maar de dieperliggende patronen zijn niet veranderd. Het hield in dat ik me weer alleen voelde thuis en het trucje dat ik leerde en aan mijn cliënten leerde werkte voor mij niet meer.
Ik ben een blije kip, een stevige tante die doorgaat tot het gaatje om mensen te helpen. Ik ging daarin compleet aan mezelf voorbij. Ik kon het dus deed ik het. Ook Al betekende dat dat ik diep tot het bot ging en maar bleef geven terwijl er niets voor mij overbleef. Toen kwam Creatrix op mijn pad.

Ik ben een Transformologist

Een techniek gemaakt door een vrouw Maz Schirmer uit Australië. Deze vrouw heeft meer dan 13.000 studie uren geïnvesteerd in het ontdekken van haar Creatrix techniek die mij nu ik haar studie ook geleerd heb en van mij een Transformologist maakt. Nu bedien ik vrouwen met alle tools die ik geleerd heb en alles wat ik geïnvesteerd heb. Ik ben een expert in het tackelen en opschonen van programma’s in het onderbewuste die ontstaan zijn in het leven van vrouwen en help hun, deze programma’s te Resetten en Releasen. Zodat ook zij het Leven kunnen leven waarvan zij WETEN dat het hun hoogste en origineel bedoelde goed laat stromen.