Reset & Release

Body and Mind healing Centrum

 

Sacret Rituals of Tantra

Reset & Release- Rituals of Tantra

Healing voor lichaam & Geest

Ritual of Astra - Level 1

Tantra introductie massage voor iedereen die weet dat er een grote bron aan energie is die je kunt inzetten voor genot en zelfheling. Deze massage schudt zachtjes jouw potentie wakker. Jouw kracht ontwaakt.

Ritual of the Devine - Level 2

Voor iedereen die vrij is om dankbaarheid aan het lichaam te geven. Deze massage verhoogt jouw frequentie en brengt jouw hoogste goed naar buiten. Een ervaring die niet in woorden te vatten is. Je lichaam leert ontvangen.

Ritual of Extase - Level 3

Wanneer je klaar bent om spiritueel te groeien en genot wil inzetten tot heling dan is dit jouw massage. Ik koester en neem je lichaam mee naar de hoogste frequentie die haalbaar is. Hier ervaar je een fase van pure Bliss en Extase. Een unieke en ultieme healing van blokkades en trauma's. Deze massage is inclusief een Yoni of Lingam massage.

Tantra Ritual Music

Tijdens de tantra sessie gebruik ik afgestemde muziek. Deze muziek is digitaal verkrijgbaar

Informatie over onlinegeschillenbeslechting (Online Dispute Resolution, ODR): de Europese Commissie biedt een platform voor buitengerechtelijke beslechting van geschillen, te vinden onder de volgende link: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Ons e-mailadres:: info@tamarastegeman.com