Voel je vrij om te zijn wie je bent als vrouw en voel weer de liefde voor jezelf en het leven.

Wanneer het leven je lijkt tegen te werken hoe hard je ook werkt, dan raak je opgebrand. Je wenst vurig en affimeert je suf maar het Universum lijkt je niet te verstaan.

Familie die je liefhebt noemen je een zwart schaap en kijken met neergeslagen ogen hoe jij steeds weer omhoog krabbelt en worstelt. Je wilt sterk zijn en niemand in de steek laten, maar eigenlijk verlang je naar rust en goedkeuring, gezien worden en liefde.

Reset en Release

Het tweede deel van je leven is nog maar nauwelijks in zicht..

En terwijl je klaar zou willen zijn voor de mooie dingen van het leven voel je dat er eerst iets mag gebeuren. De energie om te gaan genieten ontbreekt- Leef je leven dat je lief is, het kan!!! Echt waar.

Het leven wacht op jou! Ik heb het ontdekt en laat mij het je uitleggen hoe ook jij het kunt bereiken.

“De vrijheid om te genieten en geld om te creëren. Het leven is een feestje zegt men maar bij de buren lijkt het gras toch echt groener te zijn. Ik voel je sister”!

vrouwenbrein Formule Uniek Voor vrouwen

100% Blijvend resultaat garantie (per issue dat is aangepakt). In de meeste gevallen ben je binnen 3-6 sessies 2 uur elk van je blokkades af. Ontwikkeld door Max Schirmer uit Australië. Werkt op het totale VROUWZIJN:

Wat doet Creatrix?

ReLease

Laat de (mannen) filters los en voor ouderlijke filters.
Trauma’s als heksen verbranding- niet mee tellen als vrouw- magische talenten (intuïtieve kennis) – we werden verketterd en gedood. Er zitten veel angsten op ons weten door de ervaringen van onze voor ouders. Deze tijd ligt achter ons. Deze trauma’s houden ons tegen en ReLeasen we tijdens onze sessies uit ons onderbewuste.

ReLearn

Jouw diepste waarheid door jouw unieke toolbox te omarmen. Als de filters schoon zijn willen we graag leren hoe dat wel. In de sessie leer je van jouw hoogste goed, jouw innerlijk weten, wat er nog meer mogelijk is. Je bent je eigen Facilitator aangemoedigd door mij als Transformologist.

ReCode

Herprogrammeert het onderbewuste met nieuwe filters diep in jouw DNA- het oude is niet vindbaar meer na de sessie. Je kan na de sessie niet meer terug naar de emoties (angsten- frustraties- schaamte- verwijten en meer) als je die frequenties niet meer activeert in je onderbewuste kun je het ook niet meer doorgeven aan bijv jouw kinderen.

ReFrame

Jouw waarheid NU met schone lens gezien- met jouw originele bedoelde lichaam- mind en onderbuikgevoel zijn weer helemaal welkom. Jouw wereld is veranderd en als een schilderij mag jij nu zelf jouw wereld kleur geven en de acties nemen waar jij je heel vrij, gezond, geliefd en compleet bij voelt.

ReCreate

Trek aan wat je nu uitstraalt, jouw nieuwe frequentie- Het Universum pikt nieuwe signalen van je op omdat je veranderd bent. Hierdoor zal je ook andere dingen gaan aantrekken. Wat je uitzend ontvang je. De wet van Aantrekking werkt altijd. Het Universum zal je dankbaar zijn dat zij je nu beter kan dienen.

Creatrix Transformologist

Tamara Stegeman

Mijn naam is Tamara Stegeman – moeder van 2 kinderen en oma van 1 kleindochter. In mijn leven van nu 47 jaar ben ik door veel beproevingen heen gegaan en voelde ik mij meermaals opgebrand- seksueel geblokkeerd en bankroet gedurende vele jaren. Inmiddels geniet ik echt van het leven – voel ik me niet alleen rijk met mijn man en gezin maar ben ik ook bijna financieel onafhankelijk. Ik ben een Creatrix Transformologist®. Een expert in het tackelen en opschonen van (oude) programma’s in het onderbewuste die ontstaan zijn in het leven van vrouwen, ik help hun deze programma’s te Resetten en Releasen.
Creatrix en Transformologist

“Tamara heeft me geholpen bij het bevrijden van diepgewortelde overtuigingen die generaties terug gaan en waarvan ik me niet bewust was. Creatrix heeft me van blokkades bevrijd op een gemakkelijke en zelfs leuke manier”.

Angélica (33)
Omgaan met Narcisme

Het voelt hier een beetje als een rollercoaster; het lijkt wel of ik nu echt de dingen kan loslaten, wat ik gewoon fysiek in m’n spieren voel. Het lijkt wel op spierpijn van ‘t loslaten, dat ik nu pas voel hoe erg ik boven m’n macht heb gewerkt. Alsof ik mag ontspannen. Echt wel grote impact dus“!

Sabine Vis

De #1 sessie formule voor Vrijheid

Met dit aanbod garandeer ik mijn “Transformatie Sisters” dat ze nog maar 1 keer investeren in hun pijn om daarna in vrijheid zonder deze issues verder te leven.

Jouw investering om deze blokkades voorgoed op te ruimen is een investering die je maar één keer doet. Vraag mij hoeveel deze investering bedraagt als jij het gevoel van “JA” hebt.

Stel dat je deze transformatie door wilt zetten dan kun je na Creatrix® doorstromen naar mijn membership. De positieve verandering hoeft hierna dus niet voor jou te stoppen.