Maak van je pijn je parels

Is het nu eindelijk eens tijd voor jou?

Veelgestelde vragen

Werk je online of live of beide?
In mijn werk is het belangrijk dat ik persoonlijk contact met je heb en je gezicht kan zien tijdens een sessie. Daarom werk ik online en offline maar wel altijd met een camera aan als we online werken.
Kun je mij helpen met geld issues?
Absoluut. Geld is energie en bij vrouwen bevind onze creatie energie zich in de basis van ons vrouwenlichaam. Geld en Creatie-Emotie en Seks zijn onlosmakkelijk met elkaar verbonden. We laten alles weer stromen wanneer we aan dit onderwerp werken.
Wordt jouw begeleiding vergoed door het ziekenfonds?
Nee, in mijn werk is het belangrijk dat jij zelf het geld investeert voor het gewenste resultaat. Het is belangrijk dat je een ongemakkelijke investering doet waar je een stretch voor moet maken zodat ook jij volledig gecommitteerd bent om het resultaat op te halen dat op je ligt te wachten.
Bied je ook nazorg?
Ja, iedere vrouw die bij mij een traject volgt kan in aanmerking komen voor een gereduceerd tarief voor een check up elke 3 maanden. een traject is pas afgerond als alle issues waar je in het begin mee kwam niet meer actueel zijn. Pas dan ronden wij het traject af.
Begeleid je ook mensen met seksueel misbruik?
Jazeker, Ik heb mijn eigen issues in relatie tot seksualiteit aangepakt na zelf verkracht te zijn op zeer jonge leeftijd. Ik beleef nu weer fijne intieme momenten met mijn man waar ik eerst geen man in mijn leven duldde.
Begeleid je ook mensen met psychische problemen?

Ja en nee. Ik begeleid vrouwen met angsten, depressies en hormonale problemen maar niet iedereen is geschikt voor mijn begeleiding. Wanneer jij onder behandeling bent van een Medisch Specialist dan is Creatrix nu nog niet de beste oplossing. Er zijn wel andere mogelijkheden die ik je kan aanbieden.

Heb je een wachtrij voor nieuwe klanten?
Op dit moment kan ik binnen 2 a 3 weken starten met een nieuw traject.
Biedt je ook membership of VIP pakketten voor extra diepgaande transformatie aan?

Er is een membership mogelijk die als je een traject doorlopen hebt bij mij, elke 3 maanden heb je recht op nieuwe voucher voor een check up sessie. Al mijn updates – webinars en masterclasses zijn gedurende jouw membership voor jou beschikbaar inclusief alle nieuwe content die online beschikbaar komt in mijn leeromgeving.

Check up from the neck up sessie van 60 minuten. Deze sessie helpt je met nieuwe vlekjes op je filters die we ook dan weer opschonen.

Voor VIP trajecten stuur je mij een “sollicitatieformulier” vermeldt hierin waarom jij met mij 1 op 1 aan de slag wil en welke diepe transformatie je wil bereiken. Vertel me waarom je met mij aan de slag wil en niet met een andere transformologist en leg uit waarom het NU jouw moment is om aan de slag te gaan. Mail nu direct..

Zijn er ook nog andere informatiekanalen waar ik meer kan leren of lezen over Creatrix?
Kan ik Creatrix ook leren voor mijn praktijk?
Ja dit is mogelijk. Stuur mij een berichtje zodat ik je hierover kan informeren.
Vrouwen transformatie en ontwikkeling

Podcast

Energetic awakening

Gratis video Reeks

Ontdek mijn drie geheimen tot ultieme vrijheid en word master van je eigen energie op basis van geld, seks en creatie. Kom terug in die flow waardoor geld creëren, verbindingen aangaan en levensgeluk met totaal gemak beschikbaar worden. Overvloed is ook voor jou beschikbaar en ik laat jou in drie video’s zien hoe je hier tot komt. Waar wacht je op!

Gratis transformatie call

Om kennis te maken met mij en mijn aanbod wil ik je graag een Transformatie Call aanbieden. In deze GRATIS call van 45 minuten laat ik je zien waar ik je kan helpen en hoe jij al een eerste start kan maken met de transformatie die ook voor jou klaar ligt. Ik laat je zien waar jij belast bent met voorouder programma’s die je tegenhouden in dit leven. Om met mij op ontdekking te gaan klik je meteen op onderstaande button.