Reset & Release

Body and Mind healing Centrum

Maand aanbod- Thema

Tijdens onze eerste maanden werken we met een aantal thema's om onze klanten kennis te laten maken met de veelzijdige tools en mogelijkheden van Access Consciousness.
We willen je graag laten proeven van Lichaamsprocessen en verandering die je leven meer plezier- gemak en Glorie kunnen geven. De enige die dat kan beslissen is jij, het is een keus. 


 

November 2019: Griep of Geen Griep 
November is een maand waar we in onze behandelingen extra aandacht hebben voor onze weerstand
Tijdens de behandelingen gebruiken we speciaal geselecteerde olien die ingezet worden als anti bacterieel en meer vrijheid voor onze luchtwegen.We gebruiken Oregano en Melaleuca van doTerra tijdens onze behandelingen en in de diffuser is Frankincense en Air om ook de ruimte vrij te houden van ziektekiemen.

Tijdens de maand november kun je ook GRATIS 10 tips ontvangen. van stress naar beter slapen.

Zie ook de fb live van Tamara hierover : 

https://www.facebook.com/TamaraStegemanVijlen/videos/2673890519345279/Oktober 2019: Boost je immuunsysteem maand
Oktober is aangebroken en de bekende R zit al 2 maanden in de naam. Tijd om je immuunsysteem een boost te geven. Kom daarom kennismaken met het grootste en meest dynamische lichaams-process MTVSS en ontvang een proefles Yoga om ook zelf aan de slag te gaan met een gezonder lichaam en meer gebalanceerde mind.

Kom bij ons kennis maken met de krachtige Bodyprocessen die je lichaam ondersteunen om bijvoorbeeld de griep weg te houden. Je lichaam wordt gezonder en sterk zoals je ook ter wereld kwam.

Gekleed op een massagetafel geven we aandacht aan jouw belangrijkste organen om zo ziektekiemen- pijnen- stress en trauma uit je lichaam te weren. ( Milt- Lever- Nieren- Hypofyse en Longen)

Waarom in deze maand een extra prik zetten, terwijl je lichaam een zelfherstellend vermogen heeft?
Door tal van redenen ben je in je leven van het pad afgeraakt met je lichaam. Wellicht begon je met roken, ongezond eten, zit je veel of heb je erfelijke aandoeningen in die familie die zich ook aan jou openbaarde.

MTVSS is een process dat gedaan wordt op je lichaam terwijl je gewoon je kleren aanhoud. We plaatsen onze handen op je lichaam en activeren jouw zelfherstellend vermogen door de energie van dit process te laten lopen.
Tijdens MTVSS nemen we verzwakkingen, toxine, stress en meer weg van je organen waardoor ze weer op een gezonde manier kunnen gaan functioneren.

Een sessie duurt een uur en is in de oktobermaand (2019) voor 55,00 euro te boeken. 
Omdat lichaamsbewustzijn ook iets is dat je zelf kan doen ontvang je deze maand een GRATIS proefles Yoga bij je behandeling.
Deze Yogales kun je op de dag van je behandeling met ons inplannen in onze agenda voor een dag naar keuze. (dinsdagmorgen of donderdag vol=vol)


Aanbod:

Kom in de maand oktober 60 minuten MTVSS en Yoga ontdekken voor €55,00September 2019: Maand van de Depressie- Access Bars
Kom de Bars ontdekken. Depressie kan verholpen worden door een simpele aanraking van je hoofd. Voor meer informatie over de Bars klik hier

Aanbod:
Kom in de maand september 45 minuten Bars ontdekken voor €35,00
Op vrijdag morgen tussen 11 en 12 uur ontvang je zelfs een gratis behandeling. Laat geld niet je vijand zijn.