Reset & Release

Body and Mind healing Centrum


ESSE behandelingen:
(Energetic  Synthesis of Structural Embodiment)


ESSE is ontworpen om beweging in de structuur en vorm van het lichaam aan te brengen, resulterend in meer bewegingsvrijheid en een verbeterde functie van jouw (energetische) lichaamssystemen.

Voor mensen met allerlei fysieke klachten (b.v. chronische rug-, nek- en schouderklachten, pijnlijke littekens, bewegingsbeperking en fibromyalgie) en emotionele en psychische klachten (b.v. burn - out, depressie) Vaak bevind het probleem van de pijn zich helemaal niet op de plek waar de pijn tot uiting komt. ESSE helpt bij het vinden van die bron en het herstellen van het weefsel dat de pijn uitstraalt

Tamara biedt nu ook deze ESSE behandelingen aan in ons Centrum!

Het is onder andere gericht op het verbindende fascia weefsel, ook wel bekend als connective tissue.
Fascia is een weefsel dat alles in ons lichaam met elkaar verbindt. Het weefsel zit als een vlies om spieren, pezen, botten, organen et cetera. Al deze fascia "vliezen" zijn als een web met elkaar verbonden.

Door tal van oorzaken kan het Fascia weefsel beschadigd zijn. Denk aan een ongeluk, langdurige stress operaties en meer.
ESSE is één van de Access Consciousness™  Body-process technieken. Tijdens de behandeling maken we tevens gebruik  van de Tools van Access Consciousness™.

Een ESSE behandeling is een zachte en vriendelijke vorm van een diepe bindweefsel massage. Zachte druk en aanraking bijvoorbeeld tijdens een massage kan je lichaam compleet bevrijden van opgesloten energie en vast gegroeide littekens en meer.

Vraag Tamara gerust om meer informatie en kom het ontdekken.