Reset & Release

Body and Mind healing Centrum

Tamara 

Mijn naam is Tamara Stegeman, geboren in 1975 in Emmeloord- Flevoland en moeder van 2 kinderen.
In de afgelopen 22 jaren ben ik werkzaan geweest als professioneel en gediplomeerd;

Coach, Teacher, Certified Facilitator bij Access Consciousness, HBO Systeem therapeut (familieopstellingen) Reïncarnatie & Regressie therapeut - gespecialiseerd Ayurvedic- & Tantric Massage therapeut en ESSE therapeut

Op mijn levenspad ben ik vele paden tegengekomen en heb vele wegen bewandeld en beproefd. 
Mijn honger naar meer zal me altijd vooruit blijven duwen naar een hogere vorm van mij.

Ik ontdekte al vroeg dat het lichaam een magische motor is die een bestuurder nodig heeft die juiste keuzes maakt. Het was niet altijd gemakkelijk om de juiste keuzes te maken omdat ik nog niet geleerd had naar mijn lichaam te luisteren. Je kent het wel een pijntje en dan een pilletje en weer door. Maar is het echt waar dat je lichaam om een medicijn van de farmaceutisch industrie vraagt, of wil je lichaam je heel wat anders duidelijk maken.

Mijn lichaam heeft het zwaar te verduren gehad en gelukkig heb ik nu heel veel technieken in handen die mijn lichaam tot een genot maken.
Het blijft werken maar er is zoveel meer mogelijk met je lichaam dan er alleen in leven.

Voeding voor de ziel:
Ik wist dat eten belangrijk was. Ik at omdat ik het honger gevoel vervelend vond of omdat ik me alleen voelde en dat gevoel vervelend vond of omdat ik me verveelde en ik ook dat gevoel vervelend vond.

Ik kwam er dus achter dat ik niet at om te leven maar om te overleven wat ik niet fijn vond. Het werd al heel snel te veel eten en dat moest anders. Toen kwam het dieet op mijn pad en ik begon driftig... na een paar maanden wat er gewicht af en weer een paar maanden later zat het er dubbel op aan. Ik had niets geleerd en begon mezelf vooral te veroordelen. Als ik nu terugkijk naar de foto's van toen.... what was i thinking....ik ben altijd al perfect geweest en mijn pogingen hebben me ziek gemaakt. Uitgeput lichamelijk en emotioneel bezocht ik een Coach en begon te leren en ontdekken wie ik werkelijk ben, zonder in de spiegel te kijken.

Seksualiteit brengt leven:
Al jong kwam ik met de verkeerde trilling van seks in aanmerking. Misbruik, verkrachting en mishandeling van mezelf en door anderen. Wat wist ik over seks. Ik wist alleen dat het een machtig iets was dat ook ik kon leren. Ik voelde me goed als ik controle had omdat ik dan eindelijk het voor het zeggen had. Maar eigenlijk zat ik nog dieper gevangen. Nu weet ik door mijn ervaringen met Access Consciousness lichaamswerk, dat het energie is dat leven geeft. Het is een scheppende energie als je het juist weet in te zetten.

Mijn aanbod:

Yin en Yang:
Vrouwelijke en mannelijke energie je kent ze wel van dat ronde teken. Het is belangrijk om in balans te zijn met beide aspecten. Ik was eerst kind... en had geen benul van yin of yang en al snel waren de yang energien die mij domineerde. Mannen maakte misbruik van mij en ik dacht dat wanneer ik me ook mannelijk zou opstellen ik het ook ging  redden omdat ik terug kon vechten. Niets was minder waar. Mannelijke energie aannemen/nabootsen en zijn is een groot verschil. Vrouwelijk zijn had me geen windeieren gegeven.... maar ik ben een vrouw. Ik ging leren over deze twee ingewikkelde energieën en vond mijn balans in Tantra. 

Energie:
Alles is energie en toeval bestaat niet. Ik heb het altijd al geweten en vragen gesteld aan de mensen om mij heen.
Ik leerde over quantum fysica en hoe je energie kunt manipuleren, begeleiden, sturen en verplaatsen.

Het is een magische wereld waarin echte groei, snel opvolgt. Ik volgde diverse opleidingen over energie, energievelden en quantum entanglements. Hoe energie met energie werkt. En ik ging er mee spelen in en rond om mensen. Ik bewoog dromen, naar werkelijkheid. Ik veranderde problemen naar mogelijkheden en nog meer.

Heb jij wel eens vurig een wens in het Universum gezet die "as if by Magic" ineens waarheid werd voor jou en dus uit kwam? Zomaar?.... Waarschijnlijk heb jij je magie gebruikt.

Dat is een begin van het spelen met de moleculen van deze wereld. Vragen om een parkeerplaats en heb dan met gemak vinden, toeval? of samenwerken met het Universum in creatie?

Samengevat. Ik heb een hoop mogen leren en dit alles bundel ik samen in mijn massage en begeleidingstrajecten.

Wil jij meer van mij weten wees dan van harte welkom en kom ontdekken wat ik voor jou kan doen.

 

Privacy Statement 2019
Tamara Stegeman
Privacystatement Tamara Stegeman.pdf (75.61KB)
Privacy Statement 2019
Tamara Stegeman
Privacystatement Tamara Stegeman.pdf (75.61KB)