Reset & Release

Body and Mind healing Centrum

Wellness Praktijk- Reset & Release

8 jaar geleden heb ik mijn wellness praktijk opgericht omdat ik een directe, positieve en persoonlijke impact wilden hebben op het leven en de gezondheid van mijn klanten.

Buiten mijn praktijk om ben ik al meer dan 22 jaar actief als therapeut en heb ik een breed aanbod voor Body and Mind healing.

In de praktijk of op lokatie

Met veel toewijding, zorg, aandacht, ruime ervaring en alle vereiste diploma's en certificaten sta ik met beide benen stevig op de grond klaar om u als sensitief behandelaar van dienst te zien.

Om op de hoogte te blijven van de nieuwste behandelingen en technieken, volg ik regelmatig bijscholing trajecten in binnen- en buitenland.

Omdat ik zelf veel in het buitenland verblijf weet ik hoe fijn het kan zijn dat ik ook dan gebruik kan maken van de beste zorg voor mijn lichaam en geest. Daarom biedt ik op aanvraag ook mijn lichaamswerk aan in hotels- ontspanningscentra en anderen gewenste bedrijf locaties.

Van ontspanningsmassage - energetisch healingswerk en tantra massage- Mijn aanbod is altijd op de persoon aangepast. We leven allemaal op onze eigen frequentie, ik pas me graag aan op de jouwe om samen de frequentie te verhogen naar meer Vrijheid- Vreugde en Gemak.