Reset & Release

Body and Mind healing Centrum

 Access Consciousness the BARS- toegang tot je bewustzijn

Op je hoofd bevinden zich 32 drukpunten die corresponderen met alle facetten uit je leven.

Deze drukpunten bevatten enorm veel energie die in een behandeling zachtjes worden gereleased.
Het geeft een gevoel van een heerlijke massage zonder dat er sprake is van massage.

Geheel gekleed neemt U plaats op de massagetafel en terwijl U wegdommelt wordt uw mentale ballast die niet meer nodig is afgevoerd. Een magische pijnvrije en zeer doeltreffende methode die wereldwijd beoefend wordt en mijn leven persoonlijk compleet heeft veranderd. Vrijheid- vreugde - Tijd en Liefde zijn nu met totaal gemak haalbaar.

Thema's als Geld- Controle- Creativiteit- Kalmte- Vreugde- Seksualiteit- Creativiteit en nog veel meer punten komen tijdens deze sessie aan de orde. De sessie gebeurt in stilte en natuurlijk mag er gewoon gepraat worden maar dit hoeft niet. Voor je op de behandeltafel gaat liggen vraag ik je een cijfer te geven aan je huidige denken. Hoe druk ben je in je hoofd? We denken wat af namelijk, en heel veel van wat wij denken ik al voorbij- verleden tijd_ of mag nog komen...Na de behandeling zal je bemerken dat je cijfer niet meer hetzelfde is. Je leven kan compleet veranderen als je overtollige informatie van je brein helpt releasen.

de BARS is een techniek die je daarbij gaat helpen. Je hoeft niets te vertellen of herbeleven. Jouw lichaam heeft alle informatie nog in zich en deze behandeling helpt je met het releasen en dus loslaten van die informatie. Een sessie duurt 90 minuten. 

Je zal je vrij, opgeruimd en rustig voelen na een sessie.

Een aanrader voor iedereen met een druk hoofd, en ja.... dat betekend tegenwoordig IEDEREEN.

Wetenschappelijk onderzoek*
In wetenschappelijk onderzoek is aangetoond dat tijdens een Bars Sessie van 90 minuten de ernst van angstklachten verminderd met 84,7% (gemiddeld) en de ernst van depressiesymptomen afneemt met 82,7% (gemiddeld).

In dit onderzoek heeft een hersen golfmeting plaatsgevonden voor en na de Access Bars sessie. De hersencoherentie bij alle deelnemers veranderde in de richting van een normale toestand na de sessie. Hersen golfcoherentie wordt geassocieerd met communicatie tussen hersengebieden en onderzoekers hebben ontdekt dat een optimale hersencoherentie gecorreleerd is met vele dingen zoals intelligentie, leervermogen, alertheid, reactietijd en creativiteit. De significante afname in ernst van de klachten die in dit onderzoek wordt getoond, suggereert dat Access Bars effectief kan zijn als behandeling voor angst en depressie.

https://www.effects-access-bars-depression-anxiety/

*Wetenschappelijk onderzoek door Dr. Terrie Hope PhD, DNM, CFMW gepubliceerd in het Journal of Energy Psychology: Theorie, Research, and Treatment van november 2017. De resultaten zijn gebaseerd op vier wetenschappelijk gestandaardiseerde vragenlijsten en op metingen van hersen golfpatronen met behulp van een kwalitatief EEG (QEEG).